Jouw eigen DisplayShare scherm

Beheer je een lokatie waar geregeld publiek komt?

Laat je dan hier verrassen hoeveel voordeel een eigen DisplayShare scherm biedt en meld je gelijk aan.


Wat maakt een DisplayShare scherm zo uniek voor jou?

 • Je eigen contacten mogen gratis op jouw scherm indien ze op minimaal 1 ander scherm adverteren

  Het lijkt ons niet gepast dat jouw contacten zouden moeten betalen voor jouw scherm. Ze betalen uiteraard wel voor de andere schermen. Dan kost dat iemand 8 euro per maand en staan ze op 2 schermen (een ander scherm voor 8 euro en jouw scherm gratis) of als ze bijvoorbeeld voor 35 euro op 5 schermen gaan dan staan ze bij jou als 6de scherm gratis.

DisplayShare sample screen with presentation

Waarom telt DisplayShare wekelijks nieuwe locaties?

DisplayShare sample screen with presentation
 • Eigen scherm populair? 30% komt terug in advertentietegoed.

  DisplayShare wilt graag dat ondernemers / verenigingen / organistaties het scherm zelf als een tool zien om onderling elkaar te versterken. Om die reden "verdien" je advertentietegoed over de presentaties die op jouw scherm draaien. Voor elke 10 presentaties op jouw scherm kun je zelf weer op 3 andere schermen promoten. Zelfs over de gratis presentaties krijg je advertentietegoed vandaar dat dit ook niet uitbetaald kan worden.

 • Nieuwe scherm locaties?

  Vertel het door aan ondernemers waar je graag wilt presenteren zelfs als er geen scherm hangt. Want hoe leuk zou het zijn als er meerdere schermen lokaal in je buurt mee gaan doen waar je budgetneutraal kunt promoten. Communiceer zo visueel de evenementen binnen een winkelcentrum of sluit in één keer al je locaties binnen je netwerkclub aan.


Knallen met dat scherm!

 • Gratis presenteren op je eigen scherm

  Met een campagne bepaal je welke presentaties op welke schermen vertoond worden. Je mag 3 campagnes publiceren op je eigen scherm met ieder meerdere slides. Iedereen krijgt zijn eigen inlog en kan daarmee de campagnes beheren.

 • Eenmalig gratis opmaak van je presentatie naar eigen wens

  Veranderingen kunnen zelf gedaan worden of wij kunnen daarbij helpen. Onze designer maakt dan met de informatie die je aanlevert een design voor je. Je kunt dan snel van start op de digitale schermen! Vervolg designs tegen gereduceerd tarief (12 euro).

DisplayShare sample screen with presentation

Wat heb je nodig en wat zijn de kosten?.

DisplayShare sample screen with presentation
 • Altijd een mogelijk om zonder eenmalig kosten mee te doen!

  Meld je aan voor jouw DisplayShare scherm en je weet snel of je in aanmerking komt voor een gratis scherm. Het scherm hangt binnen bij voorkeur bij een wachtmoment en is minmaal 32" groot. Deze schermen wegen ongeveer 4 kilo en zijn eenvoudig zelf te plaatsen en is een kwestie van 2 schroeven en de stroom + netwerkkabel aansluiten. Installatie is ook mogelijk.
  Heb je al een scherm dan is het simpelweg een kwestie van de DisplayShare mini-PC aansluiten. Deze wordt gratis voorzien door DisplayShare.

 • Geen maandelijkse kosten voor een eigen scherm aansluiting!

  Een scherm wordt voorzien van een mini-PC en maakt verbinding via internet. Er zijn geen maandelijkse kosten als je meedoet met een DisplayShare scherm. Sterker nog je mag direct op 3 andere schermen in de buurt adverteren en mogelijk zelfs op meer zoals eerder uitgelegd.

 • Geen kleine lettertjes

  Er zijn verder geen andere kosten als locatiehouder van een DisplayShare scherm. We houden ervan het heel laagdrempelig te houden. Als jouw onderneming, vereniging of organisatie ook maar enigszins voordeel kan hebben aan het DisplayShare concept dan hopen we dat je meedoet! Meld je wel aan om alvast te weten of je in aanmerking komt.

Kom ik in aanmerking voor een GRATIS DisplayShare scherm?